1. Zasady przeprowadzania kontroli przez organy Inspekcji Weterynaryjnej
2. Pryszczyca- aktualna sytuacja epizootyczna
4. UBÓJ ZWIERZĄT – SZKOLENIE TEORETYCZNE
5. Antybiotyki w hodowli zwierząt gospodarskich
6. Wysokości kar pieniężnych za naruszenia przepisów o produktach pochodzenia zwierzęcego
8. Rolniczy Handel Detaliczny:
9.Ubój świń, owiec, kóz oraz cieląt na własny użytek.
10.Rejestr Podmiotów Paszowych.
11.Wykaz lekarzy weterynarii wystawiających świadectwa zdrowia bydło, owce, świnie, kozy
12. Wykaz lekarzy weterynarii wyznaczonych do badania zwierząt rzeźnych i mięsa na użytek własny
13. Obowiązek zgłoszenia martwego przeżuwacza
15. Zmiany w przepisach dot. identyfikacji i rejestracji zwierząt.
17. ARiMR - informacja - druk zgłoszeń dwupodpisowy
18. Sektor spożywczy - wytyczne HACCP
Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Słupcy
ul. Prusa 3, 62-400 Słupca, tel. 63 275-19-83, fax 63 275-18-93